Bentley Vilnius

„Bentley continental GT speed“ „Motor Klassik 2022“ apdovanojimuose pripažintas ateities klasika

2022.05.02

„Bentley Motors“ šiandien paskelbė apie savo pirmąjį apdovanojimą iš žinomo Vokietijos automobilių žurnalo „Motor Klassik“. „Bentley Continental GT Speed“ – dinamiškiausias automobilis per 102 metų „Bentley“ istoriją ir į greitį orientuota etaloninio prabangaus „Grand Tourer“ interpretacija daugiau nei 18 000 skaitytojų buvo išrinkta „Ateities klasika“ kupė kategorijoje.

Naujasis trečios kartos modelis sukurtas, suprojektuotas ir rankomis surinktas „Bentley“ prabangių automobilių gamykloje, kuri neteršia oro anglies dvideginiu. Didelio pripažinimo sulaukęs pirmosios kartos „Continental GT Speed“ modelis buvo pristatytas 2007 m., jį įkvėpė XX a. 20-ojo dešimtmečio 3 litrų „Speed“ modeliai. Naujausias „GT Speed“ tęsia kraujo liniją reprezentuodamas aukščiausią prabangos ir dinamikos derinį „Grand Touring“ pakete.

Naujasis „GT Speed“ yra didžiausias „Bentley“ „Grand Tourer“ modelis, orientuotas į dinamiką, tačiau išlaiko savo brolių ir seserų prabangą, komfortą ir patogumą naudoti. Jame sumontuota patobulinta garsiojo Bentley 6,0 l W12 TSI variklio versija, kuri išvysto 659 AG ir milžinišką 900 Nm sukimo momentą. Išskirtinis valdymas leidžia komfortiškai skrieti net 335 km/h greičiu, o įsibėgėjimas iki 100 km/h trunka 3,6 sekundės).

„Continental GT Speed“ charakteristikas dar labiau pabrėžia unikalus, rankomis atliekamas dviejų tonų dažymas, deranti „Alcantara“ oda, kuria taip pat patrauktas vairas. Išorinis ženklelis yra suderintas su elegantiška „Speed“ piktograma ant keleivio skydelio.

„Didžiuojamės, kad „Bentley Continental GT Speed“ buvo apdovanotas „Motor Klassik Award 2022“ apdovanojimu, ir matome, kad „Bentley GT Continental“ trofėjų spinta toliau plečiasi. Šis naujausios kartos „GT Speed“ yra išskirtinis į dinamiką orientuota etaloninio prabangaus „Grand Tourer“ interpretacija. Norėtume padėkoti „Motor Klassik“ skaitytojams už šį pripažinimą, kuris taip pat įvertina puikų darbą, atliktą Kru mieste, leidžiantį sukurti tokį ikona iš karto tampantį modelį,“ – komentavo Balazs Rooz, „Bentley“ Europos regiono direktorius.

„Bentley Motors“ ką tik paskelbė prabangių automobilių markės finansinius 2021 m. rezultatus, rodančius rekordinius bendrovės pardavimų rezultatus per 12 mėnesių laikotarpį. Veiklos pelnas išaugo iki 389 mln. eurų, ty 369 mln. eurų daugiau nei 2020 m. Prie to smarkiai prisidėjo Europos rinka, kurioje pristatyta 2 520 automobilių, o tai 15 procentų daugiau, ir pardavimai atitinkamai augo visoje modelių linijoje.

Kontaktai

Sutarkite susitikimą Bentley namuose Vilniuje.

BENTLEY VILNIUS
Konstitucijos pr. 21B
08130 Vilnius

Automobilių pardavimas

  • Pirmadieniais - penktadieniais
    9:00 - 18:00
  • Daugiau informacijos telefonu:
    +37064911116

Popardaviminis aptarnavimas

  • Pirmadieniais - penktadieniais
    9:00 - 18:00
  • Daugiau informacijos telefonu:
    +37064911116